Update: 12-11-21 Naar aanleiding van de persconferentie:
Helaas moeten we jullie mededelen dat onze concerten door de oplopende Corona cijfers niet doorgaan en zullen worden uitgesteld naar een ander moment.

Teams, Zoom, Jamulus, Skype: zo hebben we het afgelopen anderhalf jaar contact met elkaar gehouden, want samen zingen en optreden was vanwege beperkingen niet mogelijk. Meerdere koren hebben in hetzelfde schuitje gezeten. Daarom hebben wij, dameskoor Different Sound uit Minnertsga en popkoor FromUs uit Dronryp, besloten onze krachten te bundelen en voor ons publiek tweemaal een Welkom (terug) concert te houden. Beide koren staan onder leiding van Simon Bouma uit Harlingen.
Lees verder onder de foto…

En wat hebben we jullie ontzettend gemist! Na een lange periode van stilte mogen we eindelijk weer van ons laten horen!

Toegang is gratis. Beide concerten zijn i.v.m. de huidige coronamaatregelen alleen toegankelijk op vertoon van een geldig coronabewijs plus legitimatiebewijs. Er is plaats voor maximaal 100 personen.

Onder het motto ‘We all stand together’ verwelkomen wij jullie graag op 14 november 2021, om 15:30 uur in de Meinardskerk te Minnertsga en op 21 november 2021, om 15:30 uur in d’Alde Wite te Dronryp!

**AFGELAST** Welkom-Terug-Concert door Different Sound en FromUs